AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U jutarnjem programu "NOVO JUTRO" Televizije Pink saznajte:

- Da li se preventivno može uticati na moždani udar, i kakav je tok lečenja, reći će nam profesor doktor Ranko Raičević predsednik Društva neurologa Srbije.

- Štampu prelistavamo sa Jugoslavom Pantelićem Umetničkim direktorom i selektorom FEST-a.

- Koliko su zabrinjavajuće izjave predsednika Rusije Vladimira Putina o nuklearnom naoružanju i kako odnosi Rusije i Srbije mogu da utiču na nas, reći će nam Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije i Branko Radun analitičar.

- Koliko se starosna granica rađanja pomerila i da li je postalo normalno da žene rađaju u kasnijim godinama, tema je za naše goste ginekologa dr Vanju Miloševića i psihologa i psihoterapeut Maricu Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko se sve može prijaviti na konkurs za prijem 1.000 mladih doktoranata na naučno-istraživačke projekte, reći će nam Vladimir Popović, državni sekretar u Ministarstvu obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja.

-Kako se sankcioniše lažno prijavljivanje nasilja, reći će nam advokat Nikola Sekulić.

-Kako je Rotari organizacija u Srbiji obeležila je 113. godina Rotary Internacionale na svetskom nivou, reći će nam Nikola Božić iz ove organizacije.

- Francuski glumac, koji se nastanio u Beogradu, reći će nam koliko je teško naučiti srpski jezik i šta je to što povezuje Pariz i Beograd.

-I ovog jutra naši reporteri se javljaju sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara...

Budite se uz Novo jutro!

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Televizija Pink

'